Compressiekousen kopen?

Sockwell compressie sokken

Sockwell is een Amerikaans merk dat duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. De collectie sokken van Sockwell zijn unieke ‘wonderen’ van breitechniek waarbij er gebruik is gemaakt van hoogwaardige en natuurlijke garens van bamboe, alpaca- en merinowol. Sockwell heeft een eigen stijl ontwikkelt van frisse, hippe en tijdloze dessins.

Compressiekousen van Sockwell

Compressiekousen van Sockwell staan voor modieuze designs, draagcomfort, ondersteuning bij dagelijks gebruik en kwaliteit. Het zijn trendy steunkousen voorzien van een 4-zone compressie in klasse 1 of 2. De compressiekousen zijn vervaardigd van de fijnste en antibacteriële materialen. Ze zijn hiermee uitermate geschikt voor dagelijks gebruik zoals bij lang staan en zitten, lange autoritten en vliegreizen, sporten, tijdens een zwangerschap of gewoon thuis als heerlijke comfortsokken op de bank. De kousen zorgen voor een optimale bloedcirculatie en verkleinen de kans op onder andere vermoeide of rusteloze benen, spataderen, trombose en opgezwollen voeten en enkels.

Sportsokken kopen?

Sportsokken kopen is net zo belangrijk, zo niet belangrijker dan goede en fijn zittende sportkleding om het optimale uit uw training te halen. Door het dragen van goede sportsokken zult u de training langer volhouden. De benen voelen minder snel vermoeid aan, de kans op blessures en kramp is kleiner en stinkende zweetvoeten zijn verleden tijd. Sockwell sportsokken met compressie maken het sporten prettiger. Ervaar het zelf!

Bezoek ons nu!

Podologiepraktijk
Metselaar
Lovinkstraat 39
8265 BS Kampen

Of mail met vraag