Voetreflextherapie

''Een natuurlijke manier van genezen''

 

Praktijk

In onze praktijk in Kampen kunt u terecht voor Voetreflexzonetherapie. De praktijk bevindt zich op de eerste verdieping van een woonhuis. Het is een lichte kamer zonder al te veel afleiding.

BER


De behandelend voetreflexoloog, Woutera Metselaar is aangesloten bij de Bond van Europese Reflexologen, kortweg BER genoemd. Dit is een erkende bond waarbij veel reflexzonetherapeuten zijn aangesloten, met name de voetreflexologie.

Wat is voetreflexologie?

Voetreflexologie is een natuurgeneeswijze die al eeuwen wordt toegepast in grote delen van Azië. De waarde en werking hiervan wordt steeds meer erkend in Nederland.
Voetreflexologie heeft een zeer gunstige invloed op het gehele lichaam (zowel geestelijk als lichamelijk). In drukke en stressvolle periodes is het een weldaad om voetreflexologie te ondergaan. Je kunt je beter ontspannen, beter slapen of je voelt je zelfs fitter!
Met voetreflexologie gaan we er vanuit dat lichaam en geest, direct met elkaar in contact staan, één geheel vormen.

De behandeling

Een behandeling duurt ongeveer 60 minuten. Er wordt gebruik gemaakt van drukpunten onder je voet, dit zijn de zogeheten reflexzones. Deze punten staan in verbinding met je hele lichaam. Van orgaansystemen tot organen, maar ook energiebanen. De therapie is gericht op het stimuleren van het zelfgenezend vermogen van de mens.
Tijdens een behandeling wordt een betere doorbloeding en energiedoorstroming gestimuleerd, komen er veel afvalstoffen in je lichaam los en kunnen voedingsstoffen beter worden opgenomen.

Wordt mijn behandeling vergoed?

Bent u aanvullend verzekerd? Dan wordt dit door de meeste zorgverzekeraars vergoed. Wilt u het zeker weten, informeer dan bij uw zorgverzekeraar.

Meer lezen

038-3327 666

Contact met Podotherapie en Podologie Metselaar

Podotherapie en Podologie Metselaar
Lovinkstraat 39
8265 BS Kampen

Vragen?