'Wandel' online onze praktijkruimte binnen. Meer weten? Kom gerust langs
Binnenkijken

Team Metselaar

Bekend als 'De Metselaars' zijn wij een hecht familiebedrijf, waar het belang van een goede relatie, zowel met de klanten als onderling, voorop staat. Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Onze praktijk staat altijd voor iedereen open voor een vrijblijvend gesprek, een eerste deskundig advies of een bakje koffie.

Gerrie Metselaar

Register Podoloog

In onze schoenenwinkel zag ik destijds, behalve veel verschillende schoenen, ook veel verschillende zolen voorbij komen. Dikke, dunne, lange, plastic en ijzeren zolen, noem maar op. Bij een groot aantal van de klanten gaven al deze verschillende zolen direct of op de lange duur problemen. Om deze mensen te kunnen helpen ben ik 1991 begonnen met de opleiding podologie. In 1995 heb ik deze opleiding afgerond en ben ik begonnen met podologiepraktijk Metselaar in onze schoenenwinkel aan de Oudestraat in Kampen.
In 2001 zijn wij met de praktijk verhuisd naar de Lovinkstraat 39 in Kampen (winkelcentrum west).
Na diverse bij-, na- en opscholingen podologie ben ik inmiddels opgeklommen tot erkend registerpodoloog HBO

Jeffrey Metselaar

Podotherapeut 

Vanaf jongs af aan ben ik al in de praktijk aanwezig en heeft het mijn interesse gewekt. Onderhand studeer ik podotherapie en ben ik in de vrije uren aan het werk in de podologiepraktijk. Ik ben dus regelmatig in de praktijk te vinden en hier zorg ik met name nog voor de productie van de zolen. Daarnaast maak ik ook wel eens blauwdrukken en help ik ook cliënten/patiënten onder toeziend oog van mijn vader. In overleg met cliënten/patiënten doe ik soms ook kleine voetbehandelingen waarbij ik wat eelt verwijder waar de cliënten/patiënten veel last van kunnen hebben.
In mei 2017 heb ik een cursus slipper/sandalen maken gevolgd bij Zlippo. Ook deze meet ik aan en maak hier afdrukken voor. Bij het afleveren van de Zlippo slippers of sandalen pas ik deze ook op de voet af. Daarnaast geef ik net als mijn vader ook nog advies over klachten, schoenen en dergelijke. Sinds 2020 ben ik ook afgestudeerd Podotherapeut. Heeft u nog vragen over mij, mijn werk of Zlippo, dan kunt u gerust een keer een afspraak maken voor meer informatie. 

Woutera Metselaar

Voetdeskundige, administratief medewerkster en voetreflexoloog

Ik heb de opleiding tot voetdeskundig adviseur gevolgd. Ik heb het diploma behaald in 2004.
Daarnaast zorg ik voor de administratie binnen de praktijk, dat zijn bijvoorbeeld de nieuwe zolen in ons declaratie systeem zetten, de facturatie en correspondentie met de verscheidene huisartsen.
Ik heb ook nog een opleiding gevolgd, samen met mijn man, tot voetreflexoloog. Dit hebben we gedaan bij de BER en we zijn hier ook bij aangesloten en erkende voetreflexologen. Ik voer met name dit beroep uit. Op dit moment ben ik actief in de praktijk als voetdeskundige, voetreflexologe secretaresse/telefoniste en help ik bij de productie van de zolen. Heeft u vragen over mij, mijn werk of voetreflexologie kunt u gerust een keer een afspraak maken voor meer informatie.

038-3327 666

Contact met Podotherapie en Podologie Metselaar

Podotherapie en Podologie Metselaar
Lovinkstraat 39
8265 BS Kampen

Vragen?

Versturen