'Wandel' online onze praktijkruimte binnen. Meer weten? Kom gerust langs
Binnenkijken

Team Metselaar

Bekend als 'De Metselaars' zijn wij een hecht familiebedrijf, waar het belang van een goede relatie, zowel met de klanten als onderling, voorop staat. Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Onze praktijk staat altijd voor iedereen open voor een vrijblijvend gesprek, een eerste deskundig advies of een bakje koffie.

Gerrie Metselaar

Register Podoloog

In onze schoenenwinkel zag ik destijds, behalve veel verschillende schoenen, ook veel verschillende zolen voorbij komen. Dikke, dunne, lange, plastic en ijzeren zolen, noem maar op. Bij een groot aantal van de klanten gaven al deze verschillende zolen direct of op de lange duur problemen. Om deze mensen te kunnen helpen ben ik 1991 begonnen met de opleiding podologie. In 1995 heb ik deze opleiding afgerond en ben ik begonnen met podologiepraktijk Metselaar in onze schoenenwinkel aan de Oudestraat in Kampen.
In 2001 zijn wij met de praktijk verhuisd naar de Lovinkstraat 39 in Kampen (winkelcentrum west).
Na diverse bij-, na- en opscholingen podologie ben ik inmiddels opgeklommen tot erkend registerpodoloog HBO

Jeffrey Metselaar

Podotherapeut 

Vanaf jongs af aan ben ik al in de praktijk aanwezig en heeft het mijn interesse gewekt. Onderhand ben ik afgestudeerd aan de opleiding podotherapie (sinds 2020) en ben tegenwoordig aan het werk in de praktijk. Ik zorg binnen de praktijk voor productie van de zolen, maar ook zie ik klanten met klachten en stands en houding afwijkingen. Daarnaast ben ik bezig met de diabetische voet op te zetten om zo ook de diabetische voet binnen de praktijk te kunnen behandelen. Door deze aanvulling lijkt het mij dat we nog meer specialistische voetzorg kunnen bieden dan we tot nu to al deden. Verder behandel ik cliënten/patiënten door middel van kleine voetbehandelingen waarbij ik wat eelt  of een likdoorn verwijder waar de cliënten/patiënten veel last van kunnen hebben. Ook behandel  ik ingegroeide teennagels.
In mei 2017 heb ik een cursus slipper/sandalen maken gevolgd bij Zlippo. Ook deze meet ik aan en maak hier afdrukken voor. Bij het afleveren van de Zlippo slippers of sandalen pas ik deze ook op de voet af. Daarnaast geef ik net als mijn vader ook nog advies over klachten, schoenen en dergelijke. Heeft u nog vragen over mij, mijn werk of Zlippo, dan kunt u gerust een keer een afspraak maken voor meer informatie. 

Woutera Metselaar

Voetdeskundige, administratief medewerkster 

Ik heb de opleiding tot voetdeskundig adviseur gevolgd. Ik heb het diploma behaald in 2004.
Daarnaast zorg ik voor de administratie binnen de praktijk, dat zijn bijvoorbeeld de nieuwe zolen in ons declaratie systeem zetten, de facturatie en correspondentie met de verscheidene huisartsen.
Ik heb ook nog een opleiding gevolgd, samen met mijn man, tot voetreflexoloog. Dit hebben we gedaan bij de BER. Momenteel voer ik dit beroep niet meer uit en ben ik actief in de praktijk als voetdeskundige,  secretaresse/telefoniste en help ik bij de productie van de zolen. Heeft u vragen over mij of mijn werk  kunt u gerust een keer een afspraak maken voor meer informatie.

038-3327 666

Contact met Podotherapie en Podologie Metselaar

Podotherapie en Podologie Metselaar
Lovinkstraat 39
8265 BS Kampen

Vragen?